Keväiset kalawrapit/ kylmät tortillat 22.5.2020

1 annosta 30 - 60 min

Raaka-aineet

1-2 kpl tortilla per syöjä
2-3 dl savulohitahnaa (linkitetty)
1 tlk tonnikalaa tai muuta haluamaansa kalaa
tuoretta tillisilppua
kevätsipulisilppua / sipulia/purjoa...
kaalisalaattia
parsaa

Jaa resepti

Ohje

Tämä "wrap" koostui jämistä, joten määrät ovat siksi suuntaa antavia, linkitys savulohitahnaan löytyy alempaa. Siinä on tuorejuustoa, ranskankermaa, kylmäsavulohta, keitettyä kananmunaa, voikukkakapriksia, tilliä ja muita mausteita. Lisäsin siihen tonnikalan, kevätsipulin jämät ja tuoretta tilliä. 

Kaalisalaatti: suikaloi varhaiskaali ohuelti. Lisää oliiviöljyä, valkoista balsamicoa, sormisuolaa ja mustapippuria myllystä, anna maustua hetki. 

Parsat: kypsennä haluamallasi tavalla. Tai jätä kypsentämättä, kukin tavallaan ja riippuen minkä maalaisia ja kokoisia sekä kuntoisia parsat ovat, sama pätee kuorimiseenkin. Omat parsani olivat tuontiparsaa, isohkoja eikä kovin hyväkuntoisiakaan, napsautin puumaisen osan pois, pesin ja kypsensin nopeasti pannulla tilkassa suolavettä. Wrappien väliin halkaisin kahtia ja leikkelin suupaloiksi..

Wrap it: levitä kalatahnaa tortillalle, lisää hieman kaalisalaattia ja haluamallasi tavalla kypsennetyt parsat, kääri tortilla rullalle ja nauti. Säilyvät myös jääkaapissakin jos haluat myöhemmin tarjoilla. 

Tähän reseptiin linkitetyt reseptit

  • 1 3 Savulohitahna 21.5.2020

Samankaltaisia reseptejä

  • 6 5 Kana tortillat
  • 2 2 Mausteiset porsaanfile tortillat
  • 2 2 Tuliset tortillat
  • 2 0 Tacomaustetut kylmät wrapit
  • 12 20 Keväiset Tomaattileikkeet
  • 12 10 Täytetyt tortillat uunissa

Kommentit

Taskuvenus
Mietin miten hyödyntää tuo kalatahnan loppu ja tortillapaketti eksyi silmiin joten siitä se lähti. Todellakin täyttäviä ja mukavan raikkaita. Tuo kaalisalaatti yksinkertaisuudessaan on mun ikisuosikki, voisin vetää sitä pelkästään päivät pitkät.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään