8 352
8 352

Biskopsön Kantarelli Pihvi

2 annosta 30 - 60 min

Raaka-aineet

kantarelleja
1 valkosipulinkynsi
1 pieni Sipuli
3-4 perunaa
1 kasvisliemikuutio
½ purkkia yrttituorejuustoa
2 dl ruokakermaa
1 rkl yrttimaustesekoitus
2 pihviä naudan paahtopaistista
suolaa
pippurisekoitusta myllystä
öljyä

Jaa resepti

Ohje

Kuori ja kuutioi perunat pieniksi kuutioiksi, laita kylmään veteen. Silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Putsaa kantarellit ja hauduta niistä vesi pannulla, eli laita peratut sienet pannulle ja kuumenna kunnes sienistä irtoaa vesi, keittele omassa liemessään kunnes neste haihtuu tai ota liemi talteen. Silppua sienet silpuksi, säästä muutama pieni nätti koristeeksi. Leikkaa paahtopaistista 2 noin sentin paksuista siivua ja hakkaa ne littaniksi. Sivele pihvit öljyllä. Sekoita ruokakermaan tuorejuusto ja yrttimauste teflonkasarissa.

Laita perunakuutiot kiehumaan, nakkaa kasviliemikuutio perään ja tarpeen vaatiessa suolaakin. Laita paistinpannulle sipulisilput ja kantarellisilppu. Paista niitä voissa, mausta suolalla. Kuumenna kerma-juusto ja kaada siihen sieni-sipuli seos, kuumenna sekoittaen. Lisää suolaa ja pippurisekoitusta, maista. Paista koristeeksi jätetyt sienet. Paista pihvit, mausta suolalla ja pippurisekoituksella.

Kaada perunat siivilään ja laita perunoita lautaselle. Nosta pihvi perunain päälle ja laita sieni muhennosta pihville ja taita pihvi kaksinkerroin. Laita pihvin päälle kantarellit koristeeksi.

Samankaltaisia reseptejä

  • 6 4 Rydbergin Pihvi
  • 0 0 Kantarelli sipulisämpylät
  • 5 6 Kantarelli - Västerbottenost- piirakka
  • 0 1 Suppilo - Kantarelli Jauhelihapihvit
  • 7 5 Pihvi ja PekoniRiisi
  • 1 1 Hampurilaisen Pihvi

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään