4 473
4 473

Puolukka-kinuskijuustokakku

12 annosta

Raaka-aineet

pohja:
200 g Bastogne keksejä
75 g voita
täyte:
450 g maustamatonta Philadelphia Original tuorejuustoa
200 g ranskankermaa
1 tlk karamellisoitua kondensoitua maitoa (397 g / 307 ml)
3 kpl kananmunaa
3-4 dl puolukoita *
2 rkl perunajauhoja

Jaa resepti

Ohje

pohja:Murskaa keksit hienoksi, sulata voi ja sekoita keskenään. Pingota 24-senttisen irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Laita vuoan alle folio. Kääntele folion reunat vuoan ympärille niin, että siitä tulee tiivis. Vuoasta saattaa tihkua rasvaa! Painele keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille n. 2 cm.

täyte:Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää kondensoitu maito, perunajauho sekä rikottu kananmunat. Sekoita täyte tasaiseksi. Kaada n. puolet täyteestä vuokaan ja tasoita pinta. Levitä päälle n. puolet puoluikoista. Kaada loput täyteestä, tasoita pinta ja levitä loput puolukoista täytteen päälle. Paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla 45-50 minuuttia. Sammuta uuni ja jätä kakku vielä 30 minuutiksi kypsymään jälkilämmöllä. Anna kakun jäähtyä vuoassaan huoneenlämpöiseksi. Siirrä jääkaappiin ja anna kakun vetäytyä yön yli. Irrota kakku vuoasta vasta täysin jäähtyneenä ja tarjoa jääkaappikylmänä.

*Kävi niin että kiireessä en huomanut mitä marjoja otin pakkasesta. Kun  ne olivat sulaneet niin     huomasin että onkin punaherukoita :D Mutta tähän kakkuun käy mikä marja vaan. Alkuperäinen   resepti on kuitenkin puolukoilla.

 

 

Samankaltaisia reseptejä

  • 7 4 Limepiirakka (Key Lime Pie)
  • 1 0 Banoffee
  • 2 1 Valkosuklaa.. hyytelökakkua
  • 10 0 Key lime pie
  • 4 0 Helin gluteeniton puolukka-kinuskikakku
  • 7 7 Kinuskinen juustokakku

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään