3 664
3 664

Punajuuri-linssipihvit

Raaka-aineet

1 dl kypsiä vihreitä linssejä
2 kpl keitetyä perunaa
4 kpl tuoretta punajuurta
1 kpl sipuli
1 kpl kananmuna
1 rkl maissijuhoa
suolaa, pippuria

Jaa resepti

Ohje

Raasta karkealla terällä punajuuret ja purista siivilän läpi enin neste. Raasta myös perunat, pieni sipuli ja sekoita kaikki aineet keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja paista kypsiksi.

Täsmällisempää ohjetta en sanasta sanaan tähän rustannut, enkä katsonut pitikö paistaa öljyssä vai kuinka, mutta jokainen löytää Risentan ohjeen Villasandi blogista. Samassa oli ohje myös omenatzatsikista ja kesäkurpitsasalaatista pihvien kanssa tarjoiltaviksi lisukkeiksi.

Itsellä oli punaisia linssejä ja perunat ehkä liian pieniä, kun massaan piti lisätä enemmän jauhoa koossa pysymiseksi, kokeile paistaa vaikka koepihvi.

Soosina itselläni oli ranskankermaan sekoitettu fetamurua ja pieniä kapriksia, aika paksua, mutta pehmeni kuuman pihvin päällä. Maustekurkku hyvin pienittynä ja auramuru sopisi ranskankermalisukkeeseen pihvien päälle myös vallan mainiosti.

Samankaltaisia reseptejä

  • 3 8 Punaiset linssileikkeet
  • 5 5 Tulinen perunasipulimasala
  • 0 0 Pasta e Fagioli
  • 0 0 Provencelainen punajuurikeitto
  • 1 0 Marokkolainen Harira-keitto
  • 5 4 Harirakeitto

Kommentit

Mummo07
Pyydettiin lisäämään reseptiä ja tämähän ei ole omani. Ohje löytyi osoitteesta http://villasandi.blogspot.fi/2016/08/punajuuri-linssipihvit-risentan.html

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään