1 997
1 997

Kasvispastakastike

Raaka-aineet

1 (300-400g) kpl kesäkurpitsaa
1-2 kpl paprikaa
1 (400g-500g) tlk tomaattimurskaa
2 dl kermaa
1 kpl iso sipuli, voi olla myös punasipulia
2-4 kpl valkosipulin kynsiä
1-2 dl pastan keittinvettä
suolaa
savustettua paprika maustetta oman maun mukaan, itse laitoin 1,5 rkl
pippuria joko kokonaisena tai myllystä

Jaa resepti

Ohje

1. Pilko kesäkurpitsa, paprikat ja sipulit. Kuulota sipuleita ja kesäkurpitsaa hetki pannulla. Lisää pilkotut paprikat pannulle ja mausta mausteilla ja valkosipulilla.

2. Laita pasta kiehumaan, jotta saat kastikkeeseen pastan keitinvettä. Itse lisäsin keitinveteen liemikuution. Kun kesäkurpitsa ja paprikat ovat hiukan pehmenneet, lisää tomaattimurska. Sekoita hyvin ja lisää sen jälkeen pastan keitinvettä ja kerma. Tarkista maku!

3. Anna kastikkeen olla miedolla lämmöllä liedellä joku 30min. Sen jälkeen sekoita kypsä pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile lämpimänä.

Mausteisiin en laittanut määriä siksi, että niitä voi laittaa mielestäni oman maun mukaan. Itse tykkään savustetusta paprikasta mausteena, joten käytin sitä melko runsaasti. Lisäsin paprikamaustetta vielä lisää sen jälkeen, kun olin laittanut tomaattimurskan ja kerman. Käytin kokonaisia pippureita, koska meillä ei ollut myllyä :D Teimme tätä pastaa yhdessä avopuolisoni kanssa maanantaina ja syömme tästä annoksesta varmasti vielä huomenna perjantainakin.

Tämä on ensimmäinen ohjeeni ja haluaisinkin teiltä mielipiteitä :)

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään