Tuhti voileipäkakku

2 - 3 h

Raaka-aineet

3 pkt paahtoleipää (vaaleaa ja tummaa)
1 l lihalientä
majoneesia
1 prk kermaviiliä
1 kpl isosipuli
400 g juustoraastetta
1 pss katkarapuja
1 kpl paprika
1 prk tonnikalapaloja vedessä
1 prk säilyke herkkusieniä
1 pss kinkkusuikaletta
1 kpl kurkku

Jaa resepti

Ohje

valmistelu: Tee majoneesia (ohje liitteenä). silppua paprika ihan pieneksi ja sekoita majoneesiin. silppua sipuli ihan pieneksi, ja raasta juusto, sekoita molemmat kermaviilin kanssa. Pilko kurkku ihan pieniksi kuutioiksi ja hienonna herkkusienet.

Keitä litra lihalientä, asettele 6 palaa paahtoleipää tarjoilualustalle Jossa reilusti leivinpaperia että saat sitten kakun käärittyä niihin, kostuta reilusti lihaliemellä, ja aloita vaikka laittamalla kerros kermaviili, juusto , sipuli sekoitusta. Lado kerros leipää (muista aina kasata kuin tiilitalo jos leipien "saumat" samoilla kohdin niin kakku kaatuu) ja kostuta, laita kerros majoneesia ja vaikka katkarapuja. ja taas leipää ja kostutus, sitten voi seuraavaan laittaa sienisilppua ja kinkkusuikaletta. Jatka näin niin pitkälle kun täytteitä riittää tai halutun korkuiseksi, mutta muista että kakku litistyy kasaan reilusti jääkaapissa.

Sitten kun viimeinen leipäkerros päällä niin kostuta vielä sekin ja laita seuraavaan päivään asti jääkaappiin painojen alle (kirjat hyväksi havaittuja). Seuraavana päivänä päällystä kakku majoneesilla ja koristele oman taiteellisen näkemyksen mukkaan :)

Tähän reseptiin linkitetyt reseptit

Samankaltaisia reseptejä

  • 1 0 Kinkku voileipäkakku
  • 8 6 Lihaisa voileipäkakku
  • 3 0 Lohi-surimi voileipäkakku
  • 5 5 Voileipäkakku
  • 4 4 Arkinen voileipäkakku
  • 1 0 Tuhti Makkarapiirakka

Kommentit

ninuli83
Tulee todella tuhti kakku joka maistuu ihan varmasti kelletahansa :) pojoja tullut juurikin siitä että siinä on paljon eri täytteitä jotka sopii erinomaisesti yhteen :) Mielikuvitus vaan rajana täytteiden valinnassa.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään