15 975
15 975

Japanilainen pizza

4 annosta 15 - 30 min

Raaka-aineet

2 dl vettä
2 dl vehnäjauhoja
2 kpl kananmunaa
2 rkl kalakastiketta (aasialainen)
200 g pilkottua kaalia
200 g katkarapuja
15 cm purjoa
0,5 dl Worcestershire-kastiketta
2 rkl luumusosetta (Piltti käy hyvin)
majoneesia, merilevähiutaleita
1 prk tonnikalahiutaleita

Jaa resepti

Ohje

Sekoita vesi, vehnäjauho, kananmunat ja kalakastike keskenään hieman lettutaikinaa sakeammaksi. Kaada joukkoon pieniksi pilkotut kaali ja purjo sekä katkaravut. Sekoita hyvin, jotta vihannekset ja katkaravut kostuvat taikinasta.

Lämmitä pannulla tilkka seesamöljyä ja kaada puolet taikinasta paistumaan. Taputtele tasaiseksi, jotta seos paistuisi tasaisesti. Taikina sitoo paiston aikana kiinteät ainekset toisiinsa. Paista vähintään 5 minuuttia per puoli. Toista sama lopulla taikinalla ja tuloksena on kaksi pikapizzaa.

Sekoita keskenään Worcestershire-kastike ja luumusose uudeksi tummaksi makeahkoksi kastikkeeksi. Siirrä valmis "pizza" lautaselle levitä päälle kastiketta, majoneesia, tonnikalahiutaleita ja lopuksi merilevää. Viipaloi annospaloiksi ja tarjoile.

Samankaltaisia reseptejä

  • 5 4 Japanilainen Curry (yksinkertainen)
  • 2 2 My Japanilainen Perunasalaatti
  • 0 0 Japanilainen Valmiscurrykastike
  • 0 0 Japanilainen kanacurry
  • 8 1 Japanilainen Ramen
  • 2 0 Japanilainen curry

Kommentit

tvlupa
Japanilainen nimi tälle pizza/pannukakku/munakkaalle on okonomiyaki eli "kuten haluatte" Se tarkoittaa, että valmistamiseen voi käyttää melkein mitä aineksia haluaa; possua, nautaa, mustekalaa tms. Joten samanlainen idea kuin italialaisissa pizzoissakin. Kaalia taikinassa ja majoneesia sekä makeahkoa tummaa-kastiketta (okonomiyaki-kastike) niistä kuitenkin yleensä löytyy.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään