Nyt kaupoissa: Virna Artesaaniseitan!

Olemme tehneet sinulle laadukkaan vaihtoehdon arjen ja juhlan ruokailuihin. Tuhansia vuosia tunnettu seitan on monipuolinen osa täysipainoista ruokavaliota. Lisäaineeton, pehmeä ja mehevä Virna-artesaaniseitan valmistetaan täällä meillä, ihan oikeassa keittiössä.

Mitä on seitan?

Seitan on tuhansia vuosia tunnettu kasviproteiini joka on lähtöisin Aasiasta. Se on aina kuulunut luonnollisena raaka-aineena esimerkiksi Buddhalaiseen arkiruokailuun ja tunnustettuna osana makrobioottista ruokavaliota. Se valmistetaan vehnän proteiinista ja on luonnostaan vähärasvainen, proteiinipitoinen ja vähähiilihydraattinen.

Seitan on monikäyttöinen ruuanvalmistuksessa ja makumaailma on loputon. Todellinen kameleontti raaka-aineeksi!

Miten voin käyttää Virna Artesaaniseitania?

Tuote on kypsä ja käyttövalmis sellaisenaan suoraan rasiasta. Sen voi syödä kylmänä, lämmittää uunissa, pannulla tai mikrossa. Parhaimmillaan se on ruuanlaitossa. Sivuiltamme löytyy paljon inspiroivaa reseptiikkaa tai voit käyttää sitä minkä vain ruuan valmistamiseen lihan, kanan, tofun ja tempehin tapaan. Virna Artesaaniseitan on maukas, mutta lempeä joten se sopii erinomaisesti koko perheen aterioihin. Kokeile ennakkoluulottomasti ja nauti lopputuloksista.

Reseptit