Kaikki muuttuu ja ei mikään - perinteinen peruna on nyt juureva ROOTY

Lautasellamme sivuosan esittäjillä on tärkeä rooli. Carbonara ei toimisi ilman spagettia, eikä Red Curry ilman riisiä. Hyvää pääruokaa ei ole olemassa ilman sitä tukevaa lisuketta.

Halusimme keksiä hyvislisukkeen, joka on kiltti sekä ihmiselle että maapallolle. Lisukkeen, joka tekee pääruuista tähtiä ja siinä sivussa pelastaa maailman, kuten huomaamattomilla sankareilla on tapana.

Pastan ja riisin ystäville iloisia uutisia - syö kuten ennenkin, mutta terveellisemmin

Rooty Pannunuudeli ja Rooty Perunahippu ovat uuden ajan innovatiivisia pakastetuotteita. Ne valmistetaan tuoreesta kotimaisesta perunasta patentoidulla ja luonnonmukaisella menetelmällä ilman lisäaineita. Uutuustuotteita voi keittää, paistaa tai wokata rakenteen pysyessä ehjänä.

Rooty Pannunuudelia voi käyttää ruoanlaitossa kuten perinteisiä nuudeleita tai spagettia. Rooty Perunahippu puolestaan on kuin riisi, mutta perunasta. Molemmat ovat gluteenittomia, laktoosittomia, vähähiilihydraattisia ja ekologisia vaihtoehtoja, jotka valmistuvat helposti muutamassa minuutissa.

Rooty-tuotteissa on perunan kaikki hyvät ravintoaineet, kuten C-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, kaliumia, magnesiumia ja kuituja. Hiilihydraattia molemmissa tuotteissa on vain 12 g / 100 g, joten ne soveltuvat vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Kokeile lihan, kalan, kanan tai kasvisten kanssa.

Uutuudet kaupan pakastealtaissa 1.3. alkaen!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin: https://www.rooty.fi

 

Reseptit