Meirän Makkarapasta

4 annosta 15 - 30 min

Raaka-aineet

4 annosta pastaa
n.4 kpl esikypsennettyjä raakamakkaroita (omia!)
1 kpl sipuli kuutioina
2 kpl pekonia/savukinkkua viipaleina
1-2 dl kermaa
1-2 rkl parmesania maun mukaan
mausteet oman maun mukaisesti: suolaa, mustapippuria, tuoretta oreganoa/timjamia/tms

Jaa resepti

Ohje

Käytin omia raakamakkaroita jotka tein syksystä ja esikypsensin keittämällä ja pakastin sen jälkeen kokonaisena. Linkki ohjeen perässä niihin. Riippuu pitkälti minkä makuisia makkaroita käytät millä tahdot pastan maustaa...käytä niitä makuja joista itse pidät niin hyvä tulee, kuten aina ;) 

Keitä pasta runsaassa ja suolatussa vedessä samalla kun teet kastikkeen. Älä heitä kaikkea pastan keitinvettä pois! Itse käytin Casa Rinaldin linguine rigatea, paketissa 500g yhteensä ja kaksi pakettia, käytin toisen tähän eli määrällisesti 250g kuivapastaa...

Kuullota tai käristä makusi mukaan sipulit sekä kinkku/pekoni tai jätä kokonaan pois. Lisää makkaraviipaleet, mausta makusi mukaan ja lisää kerma ja haluamasi määrä pastan keitinvettä, omaani meni ehkä desi sitäkin, lisää parmesania joukkoon tai laita vain annoksen päälle. Oma yrtti oli tällä kertaa tuore oregano jota nakkasin noin puoltoista desiä koko satsille. Ja varoituksena pastan/makkaran ystäville että vaikka annosmääräksi laitettu 4 se saattaa mennä ihan kahdellekin ihmiselle varsinkin jos toinen on mies jonka suosikkivihannes on makkara ;) 

 

Tähän reseptiin linkitetyt reseptit

  • 9 17 Meirän Mausteiset Makkarat

Samankaltaisia reseptejä

  • 2 0 Arki-illan Makkarapasta
  • 0 0 Chorizopasta 31.5.2023
  • 9 17 Meirän Mausteiset Makkarat
  • 5 3 Perunaparsakaalipaistos
  • 8 0 Makkarapasta
  • 10 3 Gennaron Chorizopasta

Kommentit

Taskuvenus
Harvemmin näitä kermapastoja teen mutta nyt iski suorastaan vimma ja himotus omiin makkaroihin pastan kera :P Omissa makkaroissa chiliä ja muita mausteita runsaalla kädellä joten ei tarvinnut juurikaan muita mausteita pasta :) Määrät on suuntaa antavia kuten aina mun resepteissäni!

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään