Helpot ja nopeat muffinsit

12 annosta 15 - 30 min

Raaka-aineet

2 kananmunaa
sokeria
vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 tl kaakaojauhetta

Jaa resepti

Ohje

Ota kolme samanlaista ja läpinäkyvää lasia. Riko yhteen niistä 2 kananmunaa. Kaada toiseen lasiin sokeria sen verran, että sokerin pinta on tasoissa kananmunanesteen kanssa. Kolmanteen lasiin myöskin saman verran jauhoja kuin mitä sokeria on, edelleenkin niin että kananmunien, sokerin ja vehnäjauhojen pinnat ovat tasoissa toistensa kanssa. 

Ota isompi kulho. Kaada sinne sokeri ja kananmunat. Vatkaa ne vaahdoksi. Huomaat seoksen olevan vaahtoa silloin kun se on vaaleaa, miltei valkoista. Sekoita sitten joukkoon vehnäjauhot, leivinjauheet ja kaakaojauheet. Muista vatkata hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen! 

Kaavi taikina muffinsivuokiin. Itse laitoin jokaiseen vuokaan noin puoleenväliin taikinaa ja muffinseista tuli siltikin hyvän kokoisia. 

Paista muffinsit 200 asteessa keskitasolla n. 10 minuuttia :)

 

 

 

 

 

 

Samankaltaisia reseptejä

  • 5 4 Helpot ja nopeat juustotikut
  • 7 4 Mustikka vadelma suklaa muffinsit
  • 0 0 Puolukka-valkosuklaa muffinsit
  • 3 1 Amerikkalaiset muffinsit marengilla
  • 5 0 Nopeat ja hyvät kaurakeksit
  • 6 1 Mokkapala muffinsit

Kommentit

Anninreseptit
Tällä ohjeella muffinseista tulee ihania, kuohkeita ja ilmavia! Suosittelen :) Paistoaika on n. 10 minuuttia riippuen uunin tehosta ja saat valmistettua miltei varmasti nämä puolessa tunnissa. Nämä eivät varsinaisesti ole suklaamuffinseja, kaakaojauhe on lähinnä antamassa makua/väriä.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään