Marianne juustokakku

10 annosta 30 - 60 min

Raaka-aineet

pohja
1/2 paketillista pipareita tai dominoja
50 grammaa voita
8 palaa fazerin marianne suklaata
täyte
1 purkki kermaa
1 purkki maustamatonta tuorejuustoa
4-5 liivatelehteä
1 desi sokeria
loput fazerin marianne suklaasta sulatettuna
2 rkl kaakaojauhetta
päälle murskattua mariannekarkkia

Jaa resepti

Ohje

Tein tämän juustokakun kakkuvuokaan jonka pohjalle laitoin leivinpaperia reunojen alle taitettuna. Leikkaa kakkuvuuan ympäriltä ylimääräinen leivinpaperi pois. Levitä voita kakkuvuuan reunoille ja siroittele (leivitä) murskattuja Marianne karkin palasia voin päälle. Tällöin kakku irtoaa reunoista kun kakkuvuuan reunan avaa eikä kakku repeä.

Sulata voi ja suklaapalat yhdessä. Murskaa piparit joko käsin tai monitoimikoneella. Sekoita yhteen ja painele kakkuvuon pohjalle tasaisesti.

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 5 minuutiksi. Vatkaa sen jälkeen kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää tuorejuusto sekaan. Sulata Fazerin marianne suklaa kattilassa tai mikrossa mukanaan noin pari ruokalusikallista vettä jotta suklaa notkistuu. Anna seoksen jonkin aikaa jäähtyä jos on hirveän kuumaa. Lisää sitten lionneet liivatelehdet suklaan joukkoon niin että ne sulavat sinne tasaisesti. Sekoita suklaa kerman ja tuorejuuston sekaan sekä lisää 2 rkl kaakaojauhetta tuomaan väriä.

Kaada seos pohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Ripottele pinnalle murkattuja Marianne karkkeja tasaiseksi kerrokseksi. Sitten jääkaappiin hyytymään. Tämä kakku on parasta seuraavana päivänä mutta jos on liian kiire syömään niin anna vähintään pari tuntia vetäytyä jääkaapissa.

Samankaltaisia reseptejä

  • 3 3 Marianne -kääretorttu
  • 8 3 Marianne juustokakku
  • 0 1 Marianne suklaapalat
  • 5 0 Marianne Appelsiinivalkosuklaa-juustokakku
  • 0 0 Marianne juustokakku
  • 23 1 Jouluinen juustokakku

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään