Possunleike

4 annosta Alle 15 min

Raaka-aineet

4 kpl possun ulkofile-pihvejä (marinoimattomia ja nuijittuja)
1 kpl kananmuna
n.3 dl korppujauhoja
mausteita makusi mukaan: suola, paprikajauhe, mustapippuri..
rasvaa/öljyä paistamiseen

Jaa resepti

Ohje

Jos ostat possun palana, siivoa kalvot ensin pois ja leikkaa noin sentin paksuisia siivuja ja nuiji ne tasaisiksi ohuiksi pihveiksi.

Riko ja sekoita muna. Sekoita mausteet korppujauhoihin. Kasta ja kääntele pihvit ensin munassa ja sen jälkeen korppujauhoissa.

Paista tasaisella lämmöllä rapeiksi ja kypsiksi. Voit maustaa pihvejä vielä tässä vaiheessa lisää jos pelkäät korppujauhojesi olleen liian vähäisellä mausteella, itse lisäsin paiston yhteydessä ripaukset aromisuolaa..

Lisukkeilla ja kastikkeilla teet tästä ohjeesta wieninleikkeet, oskarinleikkeet yms. Omassani tein lapsuudestani tutun "hawaijinleikkeen" eli paistoin myös ananasrenkaita pihvin päälle. Itse käytän yksinkertaisen paneerauksen, voit myös ennen munaan kastoa taputella pihvit vehnäjauhoissa jolloin saat vielä mehukkaamman ja runsaamman makuisen pihvin. Ohjeeni yksinkertainen panerointi on hieman kevyempi.

Samankaltaisia reseptejä

  • 42 13 Kyljys Ateria
  • 7 11 Herkulliset Täytetyt Ulkofileet
  • 8 6 Hevosen ulkofilettä "Smack the pony" ;)
  • 2 1 Paneroidut possunpihvit
  • 4 1 Paneroitu Perhospihvi SipuliPerunoilla
  • 2 0 Porsaan ulkofileepihvit

Kommentit

Taskuvenus
Possunleike on joskus niiiiiin poikaa! Vähän kyllä uppopaistettuja ranskalaisia kaipasin mutta vain pienen tovin kun on nuo oman maan perunat niin älyttömän hyviä- ja terveellisempiä leikkeen kaveriksi ;)

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään