Yhteistyössä

Grillattua tonnikalaa salaattipedillä Pääruoat Gluteeniton Sokeriton Kananmunaton Maidoton Vähähiilihydraattinen Vähärasvainen

Reseptiä katsottu 9 957 kertaa
Poimi muistitaululle
Lisää suosikkeihin

  • Anna peukku 3
  • Luo kokkausmerkintä
  • Kommentoi ja kysy 7
  • Lähetä sähköpostitse

Tekijän tiedot

Käyttäjäkuva

Antti_R

Grillaus sydämen asiana. Rakastan italialaista, opettelen amerikkalaista. Jatko-opinnot italialaisen ruoan kanssa menossa Iskenyt sormensa jauhos ...
Kirjoita viesti

Raaka-aineet

2 annosta Lisää ostoslistalle  
400 g tonnikalafilettä Lisää ostoslistalle
1 ruukku rucolasalaattia Lisää ostoslistalle
1 pkt kirsikkatomaatteja Lisää ostoslistalle
1 kurkku Lisää ostoslistalle
myllystä suolaa Lisää ostoslistalle
myllystä pippuria Lisää ostoslistalle
öljyä Lisää ostoslistalle

Ohjeet

Valmistusaika Alle 15 min

Pyydä jo kaupassa kalamestaria leikkaamaan hyvät pihvit tonnikalasta. Kala kannattaa ostaa samana päivänä kun aikoo tehdä ruoan. Seuraavaan iltaan mennessä maku on jo oleellisesti muuttunut.

Grilli kuumaksi ja valele pihvit öljyllä. Paista kuin paistaisit hieman pienemmän pihvin mediumiksi. Suola ja pippuri paistetulle puolelle.

Huuhtele rucola ja asettele terälehdet ulospäin lautasille. laske pihvit päälle ja asettele kuoritut kurkkutikut ja kirsikkatomaatit pihvien ympärille.

Tarjoa ruokajuomana jäähdytettyä punaviiniä tai valkoviiniä. Viini saa olla melko mietoa ja hedelmäistä. En halua suositella mitään. (Paitsi Tarapacá Cabernet Sauvignon Merlot, alkon nro 462917, on herkullista yleispunkkua). Helppoa ja keitsun hyvää.

Kommentit

Käyttäjäkuva
Todella herkullinen peruskalaruoka. lähikaupat kannattaa soittaa läpi ennenkuin ryntää ostamaan tonnikalaa! Kilohinnassa saattaa olla yli kymmenen euron heittoa!

Yhteistyössä