3 297
3 297

Kananuudeliwokki

2 annosta 30 - 60 min

Raaka-aineet

1 pieni Sipuli
2-4 valkosipulinkynttä
400 g maustamattomia kanasuikaleita
puolikas paprika
3-4 kpl herkkusieniä (tuoreita)
2 pss nuudeleita
soijakastiketta
currya
(5 kpl vesikastanjoita)

Jaa resepti

Ohje

1. Pilko herkkusienet, paprika ja mahdolliset vesikastanjat valmiiksi.

2. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Laita pannulle margariinia sulamaan. Ruskista sipulit kevyesti paistinpannulla, ja lisää sitten joukkoon kanasuikaleet.

3. Kun kanat ovat kypsät, lisää joukkoon lisää voita sekä paprikasuikaleet (ja vesikastanjan palat). Paista jonkin aikaa, kunnes paprika ja vesikastanjat saaneet vähän väriä, ja lisää viimeiseksi herkkusienet. Mausta pippurilla jos siltä tuntuu.

4. Tässä vaiheessa kannattaa laittaa nuudelit kiehumaan (Maman stew beef -makuiset nuudelit on oma lemppari). Vahdi samalla paistinpannua ja kääntele aineksia siinä, etteivät ne pääse palamaan.

5. Kun nuudelit ovat kypsät ja herkkusienet saaneet väriä, kaada nuudelitkin pannulle. Lisää joukkoon currya ja soijakastiketta oman maun mukaan (itsellä menee arviolta 2tl currya ja 1tl soijakastiketta, en tarkkaa määrää ole koskaan mitannut). Kääntele ruokaa niin, että currya ja soijakastiketta on tasaisesti kaikkialla ja paista nuudeleita vähän rapeaksi.

6. Tarjoile lautasille ja syö.

Paprikaa voi laittaa enemmänkin kuin ohjeessa, mutta itse olen hieman nirso sen suhteen, joten puolikas riittää itselle. Helppo ja nopeahko ruoka, tulee syötyä usein.

Samankaltaisia reseptejä

  • 1 0 Kananuudeliwokki
  • 4 2 Kananuudeliwokki
  • 4 1 Kananuudeliwokki
  • 2 0 Kanawokki
  • 1 0 Kana-nuudeli-kookoskeitto
  • 1 1 Tomaatti-kookoskanaa thaimaalaisittain

Kommentit

Secunda
Hyvää on. :) Muuten käyttäisin ehkä ihan pakastewokkivihanneksiakin tässä mutta kämpässä ei oo pakastinta, ja porkkanat on hiukan nirsottu raaka-aine ruoanlaitossa. Muuten kyllä laittaisin porkkanaakin mutta hyvää on näinkin. :P

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään