2 096
2 096

Bebeet

1,5 - 2 h

Raaka-aineet

1/2 annosta PÂTE SUCRÈE taikinaa
vaniljakreemi sisälle
2 dl kuohukermaa
2 1/2 rkl sokeria
1 1/2 rkl maissitärkkelystä eli maizenaa
1 vaniljatanko
130 g voita
KUORRUTUS
3 dl tomusokeria
Vaaleaa siirappia
hieman vettä
hieman elintarvikeväriä tai tiivistemehua
koristeluun
nonparelleja, tomusokeria, sulatettua suklaata tai mitä ikinä haluatkin

Jaa resepti

Ohje

1. Valmista pate sucree ohjeideni mukaisesti. Kauli taikina noin 3 millin ohueksi levyksi ja leikkaa siitä noin 10 cm halk. muotilla pyöreitä taikinalevyjä ja taputtele ne alumiinisiin pieniin mataliin voideltuihin ja jauhotettuihin vuokiin tai italialaisiin jälkiruokavuokiin. Niin kauan kun taikinaa riittää. Laita uunipellille vuoat ja paista 175-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Kumoa bebeeitten pohjat, kun ne ovat hieman jäähtyneet.

2. Valmista vaniljakreemi. Mitta kasariin kerma, sokeri ja maizena. Raaputa vanilja tangosta siemenet edell. seokseen. Kuumenna miedollalämmöllä kokoajan sekoittaen. Kun seos kiehahtaa, ota se pois levyltä ja lisää sulatettu voi ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Kun kattila on hieman jäähtynyt nosta se 15 minuutiksi jääkaappiin.

3. Tee sillä välin tomusokerikuorrute. Nostele jokaiseen pate sucree pohjakuppiin kreemiä kupin reunoille saakka. Laita jokaiseen päällehieman kuorrutusta ja koristele sen jälkeen haluamallasi tavalla. Ja Nauti!

Voit tietenkin olla tekemättä bebeeitä ja mennä kauppaan ja ostaa valmiita ja täydellisiä, mutta mikäpä olisi täydellistä ensimmäisellä kerralla. Kokeile kaikkea uutta se saa sinut inspiroitumaan ja lisäämään omia ideoita leivoksiin ja kokkauksiin. Sen ei tarvi olla täydellistä, mutta kokeilemalla ja huolellisilla mitoilla pääset unelmiesi lopputuloksiin ja muista olla rauhallinen ja tarkkaavainen kun teet jotain, muuten siitä ei tule muuta kuin sotkua tai no yhden asian voit tehdä (ei rauhallisessa tilanteessa). Mene kauppaan ja osta ne leivokset ja harmittele sitten saamattomuuttasi. Nauttikaa!

Tähän reseptiin linkitetyt reseptit

Samankaltaisia reseptejä

  • 6 1 Donitsit
  • 8 3 Suklaakakku
  • 3 0 Maidottomat ja kananmunattomat mokkapalat
  • 3 3 Karpalomuffinit
  • 3 2 Kuorrutetut mokkasydämet (35-50 kpl)
  • 5 0 Mokkapalat

Kommentit

annfrid
Nauttikaa, elämä on lyhyt!

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään