6 734
6 734

Vuohenjuusto-jauheliha-salamipizza

2 annosta 30 - 60 min

Raaka-aineet

POHJA
2 1/4 dl kädenlämpöistä vettä
2 rkl oliiviöljyä
2 tl suolaa
1 kpl Tuore Hiivaa
n. 3,5 dl jauhoja
TÄYTE
1 prk tomaattipyrettä
3 dl Bologne kastiketta
1 dl salamia
1 prk ananaspaloja
1 pss pala vuohenjuustoa
2 dl emmental juustoraastetta

Jaa resepti

Ohje

Pohja:

Liota hiiva veteen. lisää suola ja oliiviöljy. laita jauhoja ensin vähän ja alusta taikina vatkaimella, jossa on taikina vispilät. Kun taikina on hieman löysää niin laita taikina nousemaan astiassa lämpimään veteen, kun taikina on noussut niin laita taikina pöydälle missä on jauhoja ja tee taikinasta sitkoa niin ettei taikina enää tartu käsiin. tee taikinasta kaksi palloa jotka sitten muotoilet suoraan leivinpaperille.

Laita pohjan päälle aluksi tomaattipyrettä ja sen jälkeen bolognekastiketta. (itse teen bolognekastikkeen jauhelihasta, sipulista, valkosipulista, tomaattimurskasta ja oreganosta lisäksi suolaa, pippuria ja sokeria, kastikkeesta kannattaa tehdä hieman makeampi kun pizzaan tulee suolaisia efektejä kuten salami ja vuohenjuusto)

Laita bolgnekastikkeen päälle salami paloja ja vuohenjuusto. sitten ananakset ja emmentali. ( löysin kaupasta valmiiksi paloiteltuja vuohenjuustoa, joka helpottaa työskentelyä kun ei tarvi itse paloitella juustoa)

laita uuni lämpeämään 250 asteeseen. laita myös pelti samaan aikaan lämpeämään uuniin. Kun uuni ja pelti ovat kuumia niin laita pitsa pellille ja paista n. 12-15 minuuttia. (Pellin lämmittäminen auttaa pizzapohjan rapeuteen)

Samankaltaisia reseptejä

  • 1 1 Super Pizza
  • 5 3 Pizza, uunipellillinen
  • 15 0 Hyvä pitsa !!
  • 2 2 Juustosarvet (Glut.)
  • 1 1 Jauheliha-Kinkku-Tonnikala-Ananas-Aura-Tomaatti-Pizza
  • 1 0 Pizza tosi miehille ja naisille

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään