3 320
3 320

pika wokki pihille

2 annosta Alle 15 min

Raaka-aineet

1 pss pikanuudelia
vettä
sopivasti eldoradon wok-vihanneksia
muna (ei pakollinen)
mieleisiä makustimia esim soijaa(itse laitan kastiketta mut rouhe varmaan toimii
eilisiä lihoja pilkottuna tms. ihan mistä tykkää! :)

Jaa resepti

Ohje

käytä vihnakset pannulla tai jos tosi hätäinen olet laita pariksi minuutiksi mikroon (voi lisätä nokareen voita/margariinia tai öljyä, mut menee ilmankin).

laita vettä vedenkeittimeen. kaada nuudelit vihannesten päälle kulhoon ja vettä niin kun tuntuu hyvältä (toiset tykkää oikein keitosta toiset vähän kiinteämmästä).

riko muna veteen välittömästi kaatamisen jälkeen! riko keltuaista ainakin hieman (itse ainakin tykkään kun on useampia suuhun sopivia palasia) ja heitä perään mitä lisukkeita mielit.

pistä vielä pariksi minuutiksi mikroon niin pitäisi itsepäisimmätkin pikanuudeli merkit notkistua (ittellä aina yamyamia tai victoriania - varmaan väärin kirjoitettu molemmat - ja jälkimmäinen ainakin vaatii vähän mikroavustusta kun taas yamyam menee tuolla vedenkeittimellä ja hetken odottelulla).

muista silti malttaa hetki jäähdyttää ikkunan alla! tai heitä termariin ja nauti vasta työmaalla. =)

jos on isompiruokainen niin tuossa on yksi annos mutta muuten kasvisten yms määrästä riippuen myös sopiva kahdelle. sopii myös laihduttajalle, mutta jos jaksaa ja kaapista löytyy niin kannattaa käyttää jotain muuta kuin vehnänuudelia (sääli että pikanuudelia taitaa saada vain tällaisena). :(

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Nanun
varsinkin jos laitan vain itselleni niin on se helppo ratkaisu! taas välttyy tiskeiltä kun tuhrii vain soppakulhon ja lusikan! ;)

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään