6 892
6 892

Kanaperunasoselaatikko

6 annosta 1,5 - 2 h

Raaka-aineet

perunoita
n.400 g hunajamarinoituja kanasuikaleita
n.3 dl ruokakermaa
maitoa
currya
suolaa
kurkumaa
150 g juustoraastetta
1 kpl sipulia

Jaa resepti

Ohje

1. Kuori ja keitä tarvitsemasi määrä perunoita.

2. Laita sillä välin kanasuikaleet ja sipuli pannulle paistumaan. Kunnes ne kana on kypsää lisää sekaan currya sen verran että se maistuu ja kurkumaa vähän. Sekä jos haluat niin laita sekaan myös suolaa. Maista ja totea määrät oikein. Jokainen laittaa oman maun mukaan.

3. Laita sitten sekaan puolet ruokakermasta ja anna hautua muutaman minuutin. Lisää sitten joukkoon pari pientä kourallista juustoraastetta. Ja anna sulaa joukkoon. Ja ota samalla liesi pois päältä. Anna siinä sitten vielä hautua sen verran että olet saanut muussin valmiiksi.

4. Tee sitten muussi valmiiksi. Tee siitä siis hieman löysempää kuin normaalisti. Laita muussiin siis loput ruokakermasta ja lopun teet maidolla. Laita sitten muussiin suolaa ja currya. Currya laitetaan sen verran että muussi saa väriä ja makua currysta. Oman maun mukaan tämäkin siis.

5. Tämän jälkeen laita muussin sekaan kanat ja sekoita ne keskenään. Laita se sitten uunivuokaan ja lisää päälle loppu juustoraaste.

6. Laita se sitten uuniin 200-asteeseen ja anna olla siellä n.1h eli siihen asti kunnes se on saanut värin pintaan.

Samankaltaisia reseptejä

  • 48 16 Keltainen kanakeitto
  • 3 2 Herkullinen Kanasalaatti
  • 6 4 Helppo turkkilainen perunajuustopaistos
  • 7 0 Kanapasta
  • 0 0 Juustoinen broilerivuoka
  • 0 1 Currykastike 2

Kommentit

Heisim
Tein tällästä tässä tänään. Oli kanaa ja perunoita joten tätä tuli. :) Oli hyvääkin. Tosin omaan versiooni valahti hieman liikaa maitoa, mutta ei se makuun vaikuttanut. :)

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään