Reseptikommentit

Peukkuherkkua !
Kiitos kaunis IlseRoos!
Kiitos Bettan ♥ Justiinsa söin rippeet lounaaksi ja hyvin maistui tänäänkin :P
Kiitos kaunis! Vähän ollut nyt väsyksissä duunin takia eikä ole jaksanut latailla reseptejä, onneksi tän sain ylös laitettua :)
Kiitos kaunis, aina välillä pitää saada sitä parempaa pihviä :P Onkin unohtunut rawit-chilien käyttö hetkeksi, taidampa hakea niitä seuraavan kerran chiliostoksilla :)
Taatusti hyvää.Kiva saada sinulta taas uusi resepti.Iso peukku.
01.01.1970 mallu51
Pastan mestari taas vauhdissa , huippu-upeaa on ! Iso Peukku-kassi pitäis oikein lähettää sinne...
01.01.1970 Bettan
Ihanaa peukkuherkkua !
Peukku ! tosi ihanaa
Yes Yes ! On siellä taas juhlittu huippuherkuilla, iso peukku sanoo Bettan vesikielellä...
Saken är biff !
01.01.1970 Bettan
Nam&Peukku. Kivat kuvat. Reseptejä runsaast. Tykkään erilaisista pihveistä ja kalasta. Teen myös, silloin tällöin...Hymy
No onpas tässä taas Taskuvenuksen herkkua.Hieno valkokastike.
01.01.1970 mallu51
Peukkua herkulle
Pitäiskin joskus kokeilla, peukku 8 )
01.01.1970 Mummo07
HIENOA. Peukku. Erilainen pitsan pohja. Maku? Kiitos vinkistä, kokeiluun menee. HYMY
Herkulliset kuvat. Peukku värikkäälle ja erilaiselle pitsä täytteille. KIVAA vaihtelua.. Kiitos Vinkeistä..Myös tuo Sinun Ruispohja pitää kokeiila, joku päivä. HYMY
Kylläpä käy kateeksi teidän saunojia siellä, upeaa pizzaa saavat, iso peukku !
01.01.1970 Bettan
Kuulostaa herkulliselta. KIVA HARRASTUS JA YHTEINEN PERHEESSÄ. KIVA Hymy
Hih, kiits! Mä en elä ilman pastaa ja mies ei elä ilman makkaraa :D
Se on kyllä ollut paras oppiminen hetkeen tuo makkaroiden teko, mukavaa puuhaa miehen kanssa puuhastella! Useamman kerran vuodessa tulee tehtyä, kesäisin enemmän koska grillissähän nämä parhaimmillaan ovat. Maku on hyvin lihaisa ja mausteet erottuvat myös hyvin.
ihanaa peukkuherkkua tämäkin
Pastalla maailmankartalle - PKKU
Hieno Taito tehdä Makkaroita itse. Mielenkiintoista....Kuinka usein teet itse makkaroita? Olisi kiva maistaa Maku?....HYMY
Kiitos kaunis :))))
Kiitos! Useamminkin tekisin jos vain saisin suolta helpommin ja lähempää, nyt pitää mennä Tampereen keskustaan kauppahalliin. Onneksi sitä voi pakastaa joten seuraavalle makkarasatsille on jo suoli valmiina :P On muuten yksi harvoista kokkauspuuhista joissa mies haluaa ehdottomasti olla mukana!
Kiitos Heininkokkausta :) Mä en välitä valmismakkaroista juurikaan, omatekoisia taas söisin vaikka kuinka! Ollut jo pari vuotta aikomuksena tehdä itse mustaamakkaraa joka on näin aitona Tamperelaisena herkkujen herkku (Tapolan tietenkin!) -jos sitäkin saisi tehtyä nyt vihdoinkin :)
Kiitos kaunis Bettan :) Ja krassia minäkin koitin saada viime kesänä kasvamaan mutta että oli kirvojen suosikki ja muutenkin kyllä niin vaikea kukka että usko meinasi loppua mutta kesä teki sen ennen uskoa :D Ensi keväänä uusi yritys sekä kehäkukkia, krasseja ja tietysti kurkkuyrttiä :)
Rosalina onnistuu. Itse pidän tuota rahkavoitaikinaa helpompana, kun saa olla tarpeeksi viileässä sen käsittely on todella helppoa. Oma versioni tästä tulee tuolla omalla taikinalla koska siten opin ne tekemään ja syömään mutta monet muut kasarikauden herkuttelijat tekevät tämän valmistaikinaan :) Eli maku/tottumiskysymys.
Onnistuuko valmiilla torttutaikinalla?
Herkullisen ja Kivan näköinen Salaatti. Maku asioita....Kesäsiin ja Syksyisin Suomalaiset Kasvikset ja Vihannekset, ovat Terveelisiä ja parhaimmillaan.Tykkään&NAUTIN. HYMY