*

Yhteistyössä

Reseptikommentit

No eihän tämä aivan risotolta kuulosta.Oli hyvä idea nimittää surotoksi.Kuten kirjoitit "suomalainen risotto".Mutta eihän mitään,kyllä meilläkin pari kertaa vuodessa tällaista syödään.Meillä nimellä Reisfleisch.Minun syntini taitaa olla vielä vähän suurempi,koska en edes jauhelihaa pane joukkoon,vaan yhden lihasäilykepurkin,alatoopin tyylisen.
31.03.2015 mallu51
Tieto lisää tuskaa... AAAARRRGGGG...
24 hakutulosta, osa kuvattomia, kaikki kuvalliset pikakatselmuksella surottoja ;)
Pitäskö pistää hakusanaks "jauheliharisotto" ja laskee montako risottoo oikeasti on surottojen joukossa ;) Veikkaan ettei kovin montaa.... :D pakko mennä kattoon!
Luulen että jo ens vuonna! Ukkokulta kitas naamaansa järkyttävät kulholliset ja hihkui onnesta soikeena kuinka hyvää sötköö! :D
...ja että KUKAAN ja KOSKAAN nimeää tätä risotoksi... SUROTTO
2020?
*oikee kunnon virnu-kissan virnistys irtos täältä ja räkänauru perään* :D Vähemmällä noi ko mausteet mullakin on käytössä mutta sit nää jotkut mämmit vaan vaatii just sitä itteensä ;) Just ostin uuden pussin grillimaustetta, ans kattoo minä vuonna se aukeaa ;)
Saat täydet pisteet ja ja peukun MEGA- ärsytyksestäni... PS. ja sitä Grillimaustetta ei löydy kaapista vieläkään, kuten ei sitruunapippuria tai aromisuolaa...
Kiitos Mummo07! Ja juu, palsternakka on upea juures, vaikkei noi mitään dieettilastuja ollut niin silti niitä pitää tehdä lisää, eihän tosta yhdestä piisannut kuin hetkeksi ;) Oli toi chorizohöystekin hyvää, niin paljon makua pienestä määrästä makkaraa :P
Hyvän näköistä, palsternakka on turhan vähän käytetty juures, käy uunijuureksiin ja sosekeittoihinkin upeasti, peukku 8 )
26.03.2015 Mummo07
Kiitos kaunis naija :)
Ompas kauniisti laitettu esille ja korostuu höysteet hyvin vaaleasta sopasta, hieno!!! peukku
26.03.2015 naija
Kiitos Maisie! Oli kyllä pohjakakkuna hyvä, kuohkea ja makoisa, voi täyttää, päällystää, syödä sellaisenaan -toimii :) Teen itse varmaan pääsiäiseksi tästä leivonnaisia kaveriporukalle.
Kuulostaa ja näyttää ihanan raikkaalta! Pitääpä kokeilla tätä itsekin, keväiseen vuodenaikaan ainakin sopiva herkku. Peukunarvoinen!
19.03.2015 Maisie
Hyvä jos toimi pelkillä vaaleillakin! Noista etnisistä kaupoista varmaan löytyis mustiakin? Mutta pääasia että pääsit testaan ja tykkäsit ♥
Voi kökkö, en sitten löytänyt mustia seesaminsiemeniä, mutta käytin pelkkiä vaaleita ja täytyy todeta, että hyviä tuli niinkin. Suosittelen kokeilemaan 8 )
15.03.2015 Mummo07
Totta,mä pidän murekemassaa sellaisena "jämien piilottajana" eli kaikki juuston, vihannesten yms jämät saa kivasti sinne pruutattua. Välillä käytän korppujauhoa jatkeena, välillä en. Sipulit samoin välillä kuullotan väliin raakana, pakastesipulia/sipulikeittoa en ole koittanut. Jos pehmeyttä hakee pulliin niin kananmunien lisääminen auttaa siihen, tämä viisauden jostain ohjelmasta nyppäsin korvan taa aikoinaan :)
Yrttien lisäksi jauhelihataikinaan antaa hyvin makua ja/tai hyvän säväyksen mm.: kuivatut, liotetut ja hienonnetut (mustatorvi)sienet, pakastetut puolukat tai maissinjyvät, raejuusto jne. Viime viikonloppuna totesin taas kerran: Lopputulos on huomattavasti parempi ja mehevämpi kun pakastesipulisilpun (tai sipulikeittojauheen - kammotus) sijasta käyttää ihan itse silppumaansa sipulia ja pehmentää sen vähässä rasvassa pannulla ennen taikinaan lisäämistä..
12.03.2015 leeri
Kiitos Mummo07- en muista mistä kaupasta nuo mustat seesaminsiemenet käteen tarttuivat mutta hyvä ostos oli :) Siemenet on hyviä!
Pystyn kyllä maistamaan jo mielessäni maun ja kauppalistalle tuleekin nuo seesaminsiemenet, peukku 8 )
10.03.2015 Mummo07
Vesi nousi kielelle kuvasta, peukku 8 )
08.03.2015 Mummo07
Kiitos kaunis -kati! Ukko puputti koko kaakun itekseen kolmessa päivässä ettei se vissiin karmeeta kuraa ollut :D :D
Aikamoisen herkun olet loihtinut taas!
08.03.2015 -kati
Kiitos Maisie :)
Näyttääpä mahtavalta. Hyvän ruoan valmistuksen ei tarvitse olla aina aikaa vievää ja vaikeaa. Peukku!
03.03.2015 Maisie
Omnom :P Ihan varmasti hyviä :P Mä rakastan suolaisen ja makean yhdistelyä, juurikin toi rapean upotus pehmeään....aikanaan kun viä mäkkärissä kävin niin suosikki oli dipata ranskalaisia pehmikseen :P Suklaamoussea, pehmistä ja punajuuri palsternakka (?) sipsejä- nam :D
Hyviä nämä sipsit.Syötiin tänään jälkkärin,suklaamoussin kanssa.
24.02.2015 mallu51
Kiitos paljon Maisie :) Itse asiassa olisin tahtonut erilaisen vaahdon mutta tyssäsi siihen ettei mulla ole sifonia enkä tahtonut alkaa liivatteita käyttämään, tää oli sitten yksinkertaisuudellaan hyvä ratkaisu. Hevonen on vielä kiistanalainen, itsekin sitä vuosia sitten arastelin maistaa vanhan hoitoponini kuva verkkokalvoilla. Mutta maistoin ja seuraavalla kerralla maistoin enemmän...siitä se sitten lähti :) Hevosen voi halutessaan korvata vaikka ihan tavallisella broilerillakin, mun mielestä nää lisukkeet ovat suosiollisia hyvin monille raaka-aineille :)
Kiitos mallu51 :) Mä tykkään että kaikki juuressipsit on hyviä :P