*

Yhteistyössä

Reseptikommentit

Kiitos Bettan :) Liian harvoin tulee tätä ja hollandaisea tehtyä mutta sen harvan kerran kun tekee se on kyllä palkitseva elämys :)
Ihanaa ! herkkua ilman suikale- ym. pulveripusseja !
24.04.2015 Bettan
Kiitos maukasvanukas- ensi kerralla sitten varovammin suolan kanssa ;)
Hyvä ohje, kirjoitin talteen. Peukku, vaikka laitoinkin hieman liikaa suolaa, my bad! :P
Tää on kyä jotain telepaattista jo ;) Toivottavasti nautitte varovammin, meillä isäntä ei oikein liikkunu tän setin jälkeen :D Mitenköhän käy ens vkl ruokien kans, mennääks taas yhteen :)
Hih, kumpi meistä on lukenut ajatuksia :D Meni tuo toinenki viä putkeen, wohoo! :D
Heh, grillaamisesta jäi vielä maukasta mehevää possua ja tämähän käy kuin Strömsössä sen loppukäytöön ja herkuttelu jatkuu, peukku tästäkin 8 )
18.04.2015 Mummo07
Ai kun kiva, olinkin ostanut viikonlopuksi parsaa ja retiisejä, nythän yhdistänkin ne näin, peukku 8 )
18.04.2015 Mummo07
Perusohje, toivottavasti onnistui :)
Taikinan tekeminen onnistui, saas nähdä tuleeko pohjasta hyvä =P
15.04.2015 sk74
Kiitos Bettan :)
Herkkua kaikille aisteille !
12.04.2015 Bettan
Kiitos, kyllä toimi :)
Mainio Combo
mallu51- juu mä koitan saada tuon surotto-sanan leviämään ;) Ei ole siis mitään tätä vastaan itselläni, sama se mitä sinne laittaa, nakkia, tonnikalaa, alatoopia... :) Mulle tästä tekee rakkaan juuri tuo maustaminen kuten äitee maustoi eli runsaalla kädellä grillimaustetta :D Mössöjen kingi ;)
No eihän tämä aivan risotolta kuulosta.Oli hyvä idea nimittää surotoksi.Kuten kirjoitit "suomalainen risotto".Mutta eihän mitään,kyllä meilläkin pari kertaa vuodessa tällaista syödään.Meillä nimellä Reisfleisch.Minun syntini taitaa olla vielä vähän suurempi,koska en edes jauhelihaa pane joukkoon,vaan yhden lihasäilykepurkin,alatoopin tyylisen.
31.03.2015 mallu51
Tieto lisää tuskaa... AAAARRRGGGG...
24 hakutulosta, osa kuvattomia, kaikki kuvalliset pikakatselmuksella surottoja ;)
Pitäskö pistää hakusanaks "jauheliharisotto" ja laskee montako risottoo oikeasti on surottojen joukossa ;) Veikkaan ettei kovin montaa.... :D pakko mennä kattoon!
Luulen että jo ens vuonna! Ukkokulta kitas naamaansa järkyttävät kulholliset ja hihkui onnesta soikeena kuinka hyvää sötköö! :D
...ja että KUKAAN ja KOSKAAN nimeää tätä risotoksi... SUROTTO
2020?
*oikee kunnon virnu-kissan virnistys irtos täältä ja räkänauru perään* :D Vähemmällä noi ko mausteet mullakin on käytössä mutta sit nää jotkut mämmit vaan vaatii just sitä itteensä ;) Just ostin uuden pussin grillimaustetta, ans kattoo minä vuonna se aukeaa ;)
Saat täydet pisteet ja ja peukun MEGA- ärsytyksestäni... PS. ja sitä Grillimaustetta ei löydy kaapista vieläkään, kuten ei sitruunapippuria tai aromisuolaa...
Kiitos Mummo07! Ja juu, palsternakka on upea juures, vaikkei noi mitään dieettilastuja ollut niin silti niitä pitää tehdä lisää, eihän tosta yhdestä piisannut kuin hetkeksi ;) Oli toi chorizohöystekin hyvää, niin paljon makua pienestä määrästä makkaraa :P
Hyvän näköistä, palsternakka on turhan vähän käytetty juures, käy uunijuureksiin ja sosekeittoihinkin upeasti, peukku 8 )
26.03.2015 Mummo07
Kiitos kaunis naija :)
Ompas kauniisti laitettu esille ja korostuu höysteet hyvin vaaleasta sopasta, hieno!!! peukku
26.03.2015 naija
Kiitos Maisie! Oli kyllä pohjakakkuna hyvä, kuohkea ja makoisa, voi täyttää, päällystää, syödä sellaisenaan -toimii :) Teen itse varmaan pääsiäiseksi tästä leivonnaisia kaveriporukalle.
Kuulostaa ja näyttää ihanan raikkaalta! Pitääpä kokeilla tätä itsekin, keväiseen vuodenaikaan ainakin sopiva herkku. Peukunarvoinen!
19.03.2015 Maisie