Yhteistyössä

Reseptikommentit

Niin ajattelinkin mutta aina pitää kysyä jos joku viisaampi onkin keksinyt keinon tuohonkin :D Noh, pitänee käyttää nyt kun vielä voi, lupasin miehen tyttärelle täytellä ja frittailla niitä joten siinä on viikonlopun yksi ruoka jo valmiina mietittynä! :)
Eiköhän kukissa ole liian paljon kosteutta, ne menettävät pakastimessa varmaankin muotonsa.
Aika vaikeahan niitä on tuoreinakin täyttää.
28.08.2015 mallu51
Kiitos :) Sitähän sanotaan ettei ole oikotietä onneen? Noh, onneksi on oikoteitä hyvään ruokaan ;) Kyllä sitä väliin oikaisee itsekin pakastetaikinoiden kanssa!
Kiitos! Mä kyllä syyllistyn väliin myös kauppojen tuotteisiin :) Jonka jälkeen on hyvä todeta että kyllä itse tehtynä vaan kaikki on parempaa! Arvostaapi tuo mieskin erilailla vaivannäköjä kaupan tuotteiden jälkeen ;)
Kiitos- mä vasta pari vuotta sitten pääsin risottojen makuun, sitä ennen söin lähinnä "surottoja" eli suomalainen 80-luvun risotto, tavallista riisiä, jauhelihaa/nakkia/tms ja pakastepussi vihanneksia, tätä monet vieläkin kutsuvat täällä(kin) risotoksi, hih... :) Multa muuten löytyy myös Surotto-reseptikin! Koitan saada tuon sanan leviämään,hehee ;)
Hih, nuija-maa kiittää ja niiata niksauttaa ;) !
Kiitos kaunis!
Kiitos Bettan! Lasagnet on herkkua, rakastan mm kasvislasagne :)
Meillä kanssa aikamoisia jölleröitä kasvaa! Mahtaako sulla olla tietoa voiko kesäkurpitsan kukkia pakastaa...? Niitä olisi ihana käyttää talvella :) Pitänee itsekin testata taas nämä hassun oudot lettuset :D
Kiva kuulla paloska55 että possunleikkeet tekivät kauppansa! Ja tottahan toki saa nuijia, itse nuijin lihanuijalla mm broilerinfileitä jotta ne kypsyvät nopeammin ja tasaisemmin, riippuen toki mitä niistä teen, possuissa sama homma. Jos taas on harvinaista herkkua kuten naudan sisäfilettä, niille en nuijaa näytä kun ovat mureita muutenkin, hellästi niitä kädellä muotoilen. Taatusti oli hyvä kasviskeitto sulla, itse tässä haikaan kesäkeittoa kun vihdoinkin on omasta pellosta kukkakaalia lukuunottamatta kaikki tarvikkeet, nams! Syksyn parasta antia juurekset ja kasvikset tällä hetkellä- tomaatteja vielä odottelen kasvihuoneesta :P
Ihanan eksoottinen piiras on tässä ! Peukku , upea kuvakin , kuten aina ennenkin!
28.08.2015 Bettan
Houkuttelee pitsantekoon, peukku tästä kiusauksesta leipomiseen!
28.08.2015 Bettan
Peukku, tuli niin kotoinen "rippeen käyttö-tunnelma"kuvaa katsoessa, peukku upeasta tulokseta!
28.08.2015 Bettan
Todellakin upea viherpiipertäjä ! Peukku herkullisesta ja kauniista annoksesta !
28.08.2015 Bettan
Siis näinkin voi tehdä ruokahetkestä hienon juhlan, Peukku taas loistavalle idealle
28.08.2015 Bettan
Onneksi on kesä vielä, ai senään kuinka kaunista herkkua lautasella taas, iltaa odotelessa peukutan !
28.08.2015 Bettan
ei ihmekkään että kilpaillaan viimeisestä palasta kun ruoka on kaunista kuin taideteos konsanaan, peukku ! tekoon meni
25.08.2015 Bettan
kyllä sen lautasenkin voi nuolla, hahahaa, peukku IHANALLE resptille !
puhumattakaan kauniista kuvasta
25.08.2015 Bettan
Tekoon ! Peukku
25.08.2015 Bettan
Peukku ihanalle piirakalle ! Laiskiainen kun olen niin uuniin menee pakastetusta voitaikinasta...anteeksi pyytelen vaan, on niin kuumakin ulkona ! Upea kuvakin taas !
25.08.2015 Bettan
Kukas nyt kaupasta ostaa valmiita ns." salaatteja" ? Ei tule meille ovesta sisään sellaiset, syy on luettavana pakkauksen sisältö-selvityksessä.
Kuva on niin kaunis, tuli lapsuuden muistot mieleen, muori aina teki jouluksi italian salaatin, se oli ihanaa, peukku tästä hyvästä reseptistä.
25.08.2015 Bettan
Peukku risotto-rakastajilta ! Mikäs sen parempaa ?
25.08.2015 Bettan
Peukku sinne " nuija-maalle" ihanasta reseptistä. Nykyään saa meillä täällä ostaa kaupasta valmiita siivuja rintafileestä joten nuijat saa mennä eläkkeelle. Upea kuvakin houkuttelee
25.08.2015 Bettan
Kesän upein täytetty kesäkurpitsa on juuri tässä ihailtavana, peukku
25.08.2015 Bettan
Tosi herkkua ! Peukku, tekoon menee ...
25.08.2015 Bettan
Kaunis kuin kedon kukkanen , peukku tässä upealle kakulle ja kuvalle
25.08.2015 Bettan
Tekoon menee meilläkin tänään.Puutarha tuottaa tällä hetkellä kesäkurpitsaa tarpeeksi naapureillekin.
24.08.2015 mallu51
No niin, Taskuvenus!
Palasimme taas arkeen - tein mielestäni oikein hyvän kasviskeiton kotimaisista kukkakaalista, porkkanoista, sipulista, nerheistä yms. ja vielä kävin pikkuparvekkeellani ripsimässä ihan vain ruohosipulia, persiljaa sekä väriä että makua antamassa. Hyvää tuli.
Mutta sanottava on, että kyllä ne possunfileet olivat tosi menestys perheessämme! Ja miksi fileitä ei voisi nuijia? Teen usein niin - esmes. grillissä kypsyvät rystysillä nuijitut fileet kypsiksi, eivätkä jää inhottavan sitkeiksi - mielestäni. Kukin Makunsa mukaan.
Kiitos, hih, empäs muistanut tämmöistäkin kehitelleeni! Nyt on taas komposti täynnä kesäkurpitsaa joten luulen että siitä lähtee taas useampi uusi resepti kehitteille :) Lettupannu on muorivainaan perintöjä, valurautapannu on kyllä kaikkein paras ja tää pannu muutoinkin hyvän kokoinen tämmöisiin isompiin pihveihin :)
Kiitos!