*

Yhteistyössä

Reseptikommentit

Kiitos kaunis! :)
Jeps, granita melkein tuntuu kielen päällä, taas hyvä idea 8 ) Tarjoiluastioissahan on pelkästään hyvä, kun niitä voi hyödyntää monipuolisesti ja käyttää mielikuvitusta, pku 8 )
31.07.2014 Mummo07
Kiitos mallu51, tää granita todellakin ansaitsee suitsutusta ja toivon että sen moni löytää :P
Tämä granita on herkkua.Heti tein itsekin,kun näin tämän reseptin.Kuvasikin on hyvin kaunis.
30.07.2014 mallu51
Kiitos naija :) Nyt on sitten dilemmana mitä tarjota ensi lauantaina kun en näitä tee uudestaan (ei tee mieli nyt tehdä, jotain uutta tahdon) :)
Hyvän näköinen annos, kyllä vain kelpaisi, Eihän sitä mökillä missään hevosenselässä olla joten nauttien rauhallisesti kaikessa rauhassa, niin annoskin tuntuu sopivalta. Peukku
21.07.2014 naija
Ja hellettähän pitää, vaikkei aurinko paista ; ) Joskohan jussina ilahduttaisi itseään ja vieraita tällä 8 )
10.06.2014 Mummo07
Kiitos Jasmine85 :) Vähän myöhässä vastaus mutta haitanneeko moinen,heh..
Kiva kuulla :)
Kiitos, juurikin sitä se on :) ...kohta uutta settiä tekeen kun kummipoika rakastui tuohon raparperimehuun, jos siitä jää niin itelleni pieni helledrinksu tästä cosmosta ;) :P
On kyllä raikkaan oloinen drinksu, peukku 8 )
08.06.2014 Mummo07
Pitkästä aikaa tuli tehtyä tätä broileriburritojen kanssa, laitoin varsiselleriä mukaan, etikkaa en laittanut, vain limen mehua ja öljyä, hunajaa loraus, chiliä, korianteria ja suolaa. Chiliä oli kunnolla ja salsa upposi kuin häkä....
Ja btw en enää ikinä tule käyttämän valmiita burritoläppiä koska ne on niin helppo tehdä itse ja ei tuu lisäaineitakaan! On hyviä!
Kiitos Oku60 :) lähes unohtunut nämä laihisdieetin-brekuttajat :D
Se nyt on ihan jokaisen oma asia mihin sen lihansa laittaa :) Ei kai hampparin väliin laitettu tarkoita sitä että se on sitten huonompi ja kalliimpi silloin tai ettei osaa sitä uunissa valmistaa....
Miksi hampparin väliin,eikö ihmiset osaa enää laittaa possun lapaa uunissa.Helppo halpa ruoka,eikä sitä läskiä tartte syödä.Kun liha on valmis ei tarvii kun perunat, juurekset nekin tulee samalla.Aikaa menee mut se on sen arvostakin,huommenna meinaan tehdä possun lapaa!
Kiitos kaunis! :) Ja lukihäröistä viis veisaten ;)
Siis makunystyröitä herättelevä kuva, lukihärö iski taas ; )
12.04.2014 Mummo07
On kyllä makunysyröitä herättelevä kuva, peukku 8 )
12.04.2014 Mummo07
Oih, kiitos, tää oli paras kohteliaisuus mitä voi saada erityisesti kun ammattilaisen suusta tulee :) *lämmin läikähdys* :)
Pkku
Pkku
Pkku kauniista ravintolatasoisesta annoksesta!!!
Luojan kiitos tuossa(kaan) ei ole purkista otettua soosia vaan ihan ite tehtyä ja kukin voi reseptiä muokata makunsa mukaan- jos tykkää että pastan pitää lillua soosissa niin go for it :) Itse tykkään että pastalle ei ainakaan kermavalmisteiset soosit sovi niin että sitä on paljon, tomaattipohjaisissa sitten saakin olla runsaammin.
Nyt kyl pittää sannoo et aika kuivan näköstä pastaa .. maistuu varmasti hyvälle mut kastike jäi purkkii :)
02.04.2014 tumpe
Voi kun kiitos Mummo07 :) Testaa ihmeessä ja todellakin toi vaivausaika koneella teki tehtävänsä, oli hyvää ja pakko tehdä uus satsi mahdollisimman pian :)
Oi varmasti oli maukasta, rosmariini on ihanan aromikasta. Itse tuli tehtyä rosmariiniporkkanoita pihvin ja Aimaton hiekkaperunoiden seuraksi. Saiskohan joskus aikaiseksi kokeilla tuota focacciaasikin. Peukku 8 )
30.03.2014 Mummo07
Nöyrimmät kiitokset Aino02 :)
WOW en ikinä osaa tehä mitään noin hienoa!!!!! PEUKKU!!!!
OLET TOSI TAITAVA
25.03.2014 Aino02