*

Yhteistyössä

Kirjoita viesti
Seuraa tätä kotikokkia

Uusimmat kommentit

@AIMATO, lainausmerkkejä käyttäen saa siis tosiaan suoran osuman eli esimerkiksi "maajussin munat". Jos lainausmerkkejä ei käytä, toimii haku enemmän "sumealla logiikalla" eli se pyrkii tasoittamaan esimerkiksi kirjoitusvirheiden yms vaikutuksia. Kategorioita yms. voi sitten hyödyntää joko hak...
Eero 22.7.2014
Tämä reseptihaku on vaan hauska ilmiö. Laitoin tänään omiin reseptehin haun rapu. Ihan OK, mutta sekaan tuli resepti: Hunajainen uuniohrapuuro. Sillähän ei pitäisin ravun kanssa olla mitään tekemistä, mutta sanan keskeltä löytyy rapu eli haku on vieläkin keskeneräinen.
AIMATO 20.7.2014
Kun nyt kisaillaan jalkapallon mestaruudesta niin voisi kokeilla tehdä mukana olleiden maiden ruokia. Niitä löytyy blogista ----- http://amalfinsitruunat.blogspot.fi Rio 2014 haaste. Ohjeet alkavat 26.06 lähtien.
AIMATO 5.7.2014
Hyvä ajatus. Voisihan sitä ainakin kokeilla miten se toimisi.
AIMATO 27.6.2014
Todella hyvä bongaus AIMATO! Mitä olette mieltä, olisiko täällä Kotikokissakin tarvetta paikale, jossa tämäntyyppistä tietoa? Esimerkiksi jos jollakin tarjottavana raparerinvarsia tai vaikka perunoita! Voisimme perustaa siihen oman keskusteluketjun.
kotikokki 27.6.2014

Keskustelut ja merkinnät